Блог WayForPay

Нова комісія для усіх та акційний тариф для тих, хто вже з нами - WayForPay

14.06.2023, 10:29

Після місяця вимушеної “перерви у роботі” сервіс WayForPay приготував добрі новини, як для існуючих клієнтів, так і для нових.

 

Акційний тариф для тих, хто вже користується перевагами WayForPay - 1,6%

Ми дуже цінуємо співпрацю з кожним клієнтом, а особливо співпрацю з тими, хто був з нами та пройшов складний період переліцензування. Команда сервісу рекомендувала у своїх зверненнях скористатися послугами конкурентів, як би це нетипово виглядало, але ми розуміли, що зараз дуже важливо аби український бізнес працював й надалі. 

Тому для тих, хто бажає й надалі бути з нами та отримувати кращій сервіс, хочемо зробити sorry-бонус - акційний тариф 1,6% до серпня 2023р., без обмежень у обороті. 

 

Тариф автоматично буде  застосовано 15.06.23 р.  для тих, хто був активований та приймав платежі через WayForPay до 01.05.2023 року. Акційна комісія буде діяти до 31.07.2023 р. включно.

 

Хочемо відмітити, що Ви найкращі. Ми дякуємо Вам за усі слова підтримки, що Ви нам надіслали протягом переліцензування.  Дуже сподіваємось, що такий бонус хоч якось надасть бізнесу позитивного тону. 

 

Звертаємо увагу, що акційний тариф поширюється тільки для тих продавців, які приймають платежі на розрахунковий рахунок будь-якого українського банку. З 1 серпня буде діяти новий тариф - 2%.

 

Детальні умови “Акція 1.6%” за посиланням.

 

Нова комісія для усіх - 2%

Для усіх нових клієнтів також маємо спеціальний та безстроковий тариф. З 14.06.23 р. ми знижуємо стандартну комісію з 2,2% до 2%. 

 

 

Сподіваємось, що наші платіжні інструменти з новим тарифом стануть ще більш корисними та доступними для бізнесу.


До кабінету



Команда сервісу WayForPay ?

 

Больше, чем прием платежей для Вашего бизнеса!