Блог WayForPay

У WayForPay тепер можливо активувати магазин за допомогою застосунку Дія

04.01.2021, 10:53

Відтепер пройти ідентифікацію у WayForPay для активації прийому платежів можливо за допомогою цифрових документів у застосунку Дія. 

 

Дія (скорочення від «Держава і я») — український e-сервіс державних послуг, розроблений Міністерством цифрової трансформації України. Це мобільний застосунок із цифровими документами та портал із публічними послугами.

 

При реєстрації у платіжному сервісі проходить обов'язкова перевірка продавців, які планують здійснювати прийом платежів через платформу. Тому для активації магазину у сервісі, однією з умов є надання електронної копії документів, які відтепер можна надати у декілька кліків, завдяки інтеграції із застосунком Дія.

Для того, щоб надіслати копію документів у WayForPay, необхідно у Особистому кабінеті відсканувати згенерований QR код та підтвердити надання копії цифрових документів у своєму застосунку Дія.

Також у WayForPay залишилась можливість стандартного завантаження документів для тих, хто ще не має цифрових документів у застосунку Дія

Нагадуємо, що для активації прийому платежів у сервісі WayForPay необхідно заповнити дані, надати копії документів та додати реквізити для зарахування коштів.

Больше, чем прием платежей для Вашего бизнеса!