Блог WayForPay

З наступаючим Новим Роком, Незламні!

30.12.2022, 10:45

Цей непростий рік ми працювали разом з Вами. Намагались зробити багато корисного, щоб полегшити хоча б роботу з платежами у цей нелегкий час.

За період війни ми адаптуватись під реалії та потреби ринку, розробити прості рішення та інструменти. З WayForPay стало можливо збирати донати, створити безкоштовний лендінг для бізнесу, приймати безготівкові платежі у магазинчиках, кав'ярнях, перукарнях, тощо , якщо немає світла і термінал не працює. Перенесли опції особистого кабінету у мобільний застосунок, щоб керувати платежами та магазином було можливо під час відключення електропостачання. Разом з Вами ми донатили на ЗСУ, долучаючись до скорішої перемоги. 

За цей рік ми ще більш дослуховуватися до ваших порад, щоб зробити платформу ще кращою, адже більш ніж 20 тисяч онлайн продавців бажали підключити онлайн платежі та продовжити або розпочати свій бізнес.  

 

Хочемо подякувати Вам за незламність бізнесу та віру у перемогу. Адже Ви продовжуєте працювати вносячи свою долю у економіку країни. Бережіть себе. Разом ми сильні. 

 

З наступаючим Новим роком.

Все буде Україна. З вірою у Перемогу.

 

Больше, чем прием платежей для Вашего бизнеса!